Amanda Sjödin

Happy New Year

Nyårsafton spenderad med dom bästa! Gott nytt år - Happy New Year :D

New Year's Eve Nails

Every hour has come to this

Imorgon är det nyårsafton, helt sjukt att det redan ska bli ett helt nytt år, att det redan är dags.

Detta året har gått så himla fort. 2012 är ett av de händelserikaste åren i mitt liv. Bra och dåliga saker har hänt. Ramlat, slagit mig och fått nya ärr. Förlorat några vänner och funnit nya. Jag har rest och upptäckt nya platser. Jag har känt hopplös kärlek men även hittat kärleken i en hopplös plats.
Jag hade den mest underbaraste sommaren man kan ha med de bästa!
Det bra överväger det dåliga, och jag lär mig av mina misstag.

Livet tar oss till månen och tillbaka, man vet aldrig vad som väntar.
2012 har varit det år då jag har lärt mig att säga ja, skitit i om man är trött, mår dåligt eller vad det nu är som får en att stanna hemma. Jag har levt mitt liv för mig och ingen annan precis som det ska vara. Jag är fri och jag lever fan bara en gång! Och fan va jag ska leva!

Jag känner på mig att 2013 kommer bli ett storslaget år. Vad som helst kan hända, det är skriver i stjärnorna och jag kan göra precis vad jag vill! Längtar!

I can't remember last night

Rubriken säger väl allt!!

Don't you worry child

Jag och några tjejer är hos Emma. Vi ska snart ut och dansa, längtar!! Även fast vi gjorde det igår haha! :D

Jag färgade min utväxt idag, och om mitt hår är vitt/gult haha!! Men äh jag rockar ju i allt!! Öhm!

I love you to the moon and back

Alla vill till himmelen, men få vill ju dö

Gårdagen var en av de bästa nätterna på länge! Äntligen är jag frisk! Jag hoppas även att alla såg fullmånen igår, den var helt magisk!

These will be the years

Hej hej, här sitter jag och töntar mig med Emmas nya data.
Snart kommer Bella hit och då ska vi ha roligt, det är ju ändå fredag och vi lever som sagt bara en gång!?

Blinded by the moonlight

Finding Nemo

Jag och Sara såg Hitta Nemo, så himla söt film och i 3D var den ännu bättre! Älskade den när jag var liten, hur kan man inte gilla alla Disney klassiker!

Efter bion gick vi på stan och kollade in rean. Jag hatar när det är mycket folk, man och folk är i vägen överallt, det är varmt och man kan inte tänka klart, haha. Sedan åkte vi till Gränby Centrum och kollade, där hittade jag något i alla fall. Nej nu är det slut shoppat, har handlat FÖR MYCKET på senaste tiden!

Nu ska jag fortsätta att titta på Indiana Jones!

A little bit sleepy

Jag sov knappt inatt heller. Helt magiskt.

Men nu har jag i alla fall lyckats duscha utan att somna och drunknat haha. Jag håller på att göra mig i ordning, och ska snart ta bussen in till stan och möta min fina Sara. Vi ska gå på bio, 3D bio så är fett taggad!! :D Hoppas bara att jag inte somnar...

When you feel so tired but you can't sleep

Universe, could you like chill for a sec?

Inatt var en av det längsta nätterna i mitt liv. Party, nej jag har legat vaken och inte kunnat sova. Jag ville slita av mig håret. Exakt som igår!
En miljon tankar och låtar i huvudet på samma gång, jag hör alla små ljud i lägenheten och bara snurrar runt i sängen. Fan. Varför kan jag ej sova? Men så insåg jag vad det var.
Jo det är så att månen är väldigt nära jorden just nu (nästan fullmåne) och det gör att det blir en sån dragnings kraft som gör att vissa har svårt att sova, speciellt alla vatten tecken (skorpionen, kräftan, fiskarna). Alla kanske inte tror på detta men jag är sjukt insatt i astrologi och sånt skit haha, så jag är bara glad att jag har ett svar på min fråga!
"The Full Moon energy will keep you wide awake with a glow of positive energy."

Baby, I'm not like the rest

Dreaming

Någon måste drömt som fan om mig för jag kunde absolut inte sova inatt!!!!! hehe.

Victoria's Secret Fashion Show

Visas ikväll på tv3 kl 20.00. Jag har redan sett showen och har inte lust att såhär dagen efter julafton (och all mat man ätit,höhö), må dåligt för att de är så perfekta. Visst de har suuuuuuper push-up, spraytan, smink, fixat hår och tränar sönder veckor innan showen, men fan så vackra de är ändå tycker jag, åh, om man ändå såg ut så!
Jag tyckte att Rihanna var sjukt bra, jag brukar inte gilla henne live, hon är ju oftast lite borta och kan typ inte sjunga ordentligt heh, men hon var sjukt bra, snygg som vanligt och jag älskar hennes musik. Sen underkläderna är ju helt otroliga, så värt att se! 

My new baby

X-mas lips

Merry Christmas

Jag kunde inte sova inatt, jag är som ett litet barn, helt taggad och nervös, tyckte seriöst att jag hörde någon gå i vardagsrummet inatt så jag hoppas att det va tomten!

Jag har redan hunnit kolla på sista avsnittet av julkalendern, det sög. Jag har duschat, och nu sitter jag här i min rosa morgonrock och ska äta frukost med mamma sedan ska vi öppna klappar!
Pappa kommer och hämtar mig vid lunch och så åker vi till Stockholm och firar jul där. Det kommer att bli en riktigt härlig dag!

God Jul! ♡

Sunshine on my face

Jag och mamma har varit och handlat den sista "julmaten", jag är ju vegetarian så det blir ju inte precis klassisk julmat utan vi kör på det vi är sugna på, vilket jag tycker är helt awesome. Jag har ju varit vegetarian sedan jag var 13 år så minns ändå inte riktigt hur julmat smakar, haha.

What christmas is all about

Nu är det min absoluta favorit julfilm på trean, Grinchen. Jag önskar att jag kunde bo i det vackra magiska sagolandet.
Julen handlar inte om presenter utan den handlar om att vara med dom man älskar + mat förstås haha!

Faux fur

Jag köpte mig själv en tidig julklapp idag, hehe. | från H&M |

All I want for christmas is you

Jag kom precis hem från Gränby Centrum, köpt de sista julklapparna så nu känns allt på topp!
Nu är jag helt slut, är fortfarande inte helt frisk så jag tänkte kolla på någon mysig film och försöka sova lite, och om jag ligger ner och vilar/sover så hostar jag inte heller vilket är skönt!

Allt jag önskar mig av jultomten i år är att bli frisk, jag menar det är ju nyår snart och jag har en känsla av att 2013 kommer bli ett helt fucking amazing år!!

Du är den finaste jag mött

Jag sitter och myser med min vackraste!

Love actually

Just nu. Jag har sett den tusen gånger, men den är ju så söt!