Amanda Sjödin

...The hangover

Party....

Fredagsmys

Igår när jag kom hem från skolan började jag att nysa som en galning, blev helt sjuk och kunde andas på hela natten. Gick till skolan idag som den krigare man är haha, fick sluta tidigare och sen dess har jag bara ätit gott, tagit en powernap och nu kollar jag på HIMYM. En helt ok start på lovet ändå! :)

I choose to be happy

Jag har faktiskt varit sjukt glad idag, en awesome dag helt enkelt! Även om bilden säger något annat.

Kittycat Mason

    

Hur söt är inte han!? Är helt kär i honom. Men det är ju Bellas lille kille. (Även om jag planerar att stjäla Mason när hon sover!)

Nu är mitt hjärta helt igen

Kill the neon lights

Jag sminkade fina Linnea idag i skolan, temat var neon och vi övade till en modevisning som vi ska ha när Fyrisskolan har öppethus!

You make me feel alive

Yeah buddy candy!

Jag fick världens impuls, jag behövde godis! Så mamma och jag hoppa upp på våra fina cyklar och åkte snabbt som vinden ner till Ica. Tack mamma!

Känner att jag förtjänar lite gott efter en lååång dryg dag!

Instagram hoe

Bleach out all the dark

Jag är riktigt nöjd. Men jag ska använda lite mer silverschampo så att det blir jämnare vitt, hehe. 

New color

Älskar min nya hårfärg, den är lite silvrig men hur ballt är inte det!

Do you believe in ghosts?

Idag har jag varit på stan med Sara, köpte hårfärg. Mamma ska hjälpa mig att färga utväxten nu, hoppas också på att det blir lite vitare!:)

Ikväll ska jag, Cecilia och Sara se Paranormal Activity 4 på bio. Midnatts bio dessutom, jag skiter redan på mig, och det blir inte bättre av att vi ska se den i den största salongen, Spegeln. Jag kan ju lika gärna dö nu liksom. Men you gotta live a little...

Summertime sadness

Love

To cool for school

Jahapp, sitter här i sängen och har precis duschat. Ville inte kliva ut ur duschen eftersom jag vet att jag nu måste plugga. Jag har idrotts prov på torsdag och psykologi prov på fredag. Kul liv. Men tänkte äta någon värt efteråt till en bra film så blir livet lite bättre!

Movietime

Taken 2 med de bästa!

Jag saknar den du var

Can't remember last night

I'm still standing

Den här och Glee, bättre kan det inte bli!

Someone

Weekend

Min helg har varit toppen än så länge! Igår efter skolan träffade jag min kära Sara på stan, vi köpte lite smask och åkte sedan hem till mig och jag lagade mat. Vi kollade på skräckfilm hela kvällen, det är ju trots allt halloween snart! Hehe

Ikväll ska jag och några kompisar gå ut, det ska bli så himla skönt att få dansa av sig lite! Yeah Buddy!

Breakfast

Save our planet

Köpt nya höst/vinter skor, klippt håret och nu sitter jag här i sängen och ska plugga. Busy life ehm. Jag har natur prov imorgon (skjut mig) och då måste man ju ha nåt gott att smaska på medan man pluggar. ;)

And now I'm taking a shower