Amanda Sjödin

Just another summer day

Myskväll

Idag har jag satt i löshår på min kära vän Bella, vilket tog typ hundra år men a.. Det blev bra i alla fall! Nu sitter vi ute i Hannas altan och äter chips och dricker drinkar, en bra lördagskväll! ;)

Why worry, there’s always sunshine after rain

Himlen var så jävla cool idag, det lyste i guld överallt, så himla vackert!

Ser det ut som att jag bryr mig?!!

<3>

I've been living in the state of dreaming

Powerpuff pinglorna!

Åh hur jag saknar våra fula ansikten ihop!

Natt@saluhallen

Firade Denise och efter det Saluhallen, så jävla bra kväll! :D Efter det fick jag och Bella skjuts hem till henne, så skönt att vakna upp bredvid min bästis!

I just wanna dance, I don't really care

Så jävla bra kväll!!!

Cakes and shit

Idag har vi firat Bellas lillasyster Johanna som fyllt 17år, vi har ätit tårta och massa andra godsaker så nu mår man!

Jag blir aldrig densamma som förut

Kan det bara bli sommar NU. Tack.

Bluberry x Raspberry smoothie

Ja man kan ju aldrig dricka för mycket smoothie! Jag gjorde en imorse innan skolan och gjorde en till nu när jag kom hem, AWESOME!

Sprinkles sprinkles sprinkles

SÅ FUCKING GOD SMOOTHIE JAG PRECIS GJORDE OMFG!! Hehe

Black x White

Idag fick vi välja tema helt själva, styla och sedan skulle en fotograf ta bilder på våra modeller! Alltså jag blev så jävla nöjd! Men det blev bara så jävla awesome eftersom att Linnéa är perfekt! Kunde inte haft en bättre modell, så tack! :D

Hit me with your sweet love, steal me with a kiss

Hope is the last thing to die

Igår blev en lugn kväll. Jag var med min bästa Sara och vi åt pizza och massa annat gott, riktiga tjockisar! Sedan kollade vi film tills vi däckade, bl.a. Moulin Rouge sjukt bra film!

Last Friday night

I fredags firade vi lilla Emma som fyllde 19 år. God mat och bra människor, bättre kan det inte bli! Vi dansade hela natten lång som vanligt! ;D

Addicted to smoothies yes!

Relaxing

Nu har jag varit hemma och vilat i några dagar, jag börjar äntligen känna mig HELT frisk, så imorgon är det skola som gäller! Nu ska jag göra en smoothie och kolla HIMYM! :)

I'm in love, that's it

Ja igår var väl awesome som vanligt, det kan ju bero på att jag är så jävla awesome och därför det alltid blir så awesome! Oh and blondes have more fun ;)

Blueberry smoothie

The reason I hold on

Åh fan vad jag saknar dig!

Pineapple smoothie

Mamma hade gjort smoothie till mig innan hon gick imorse, värt!!

I'm living dead

Jag är så jävla sjuk. Halvsovit hela dagen. Blir så less. Men får skylla mig själv eftersom att jag inte tar hand om min kropp och vilar. Nu ska jag kolla på en film och försöka somna!

Friends are like potatoes, if you eat them they die

Igår var jag med min fina lilla Johanna hela dagen, åt glass, kollade i affärer, hann till och med se en film och sedan bjöd hennes päron på mat, och fan så gott det är med pizza när man verkligen är sugen! :D

Forgive and forget