Amanda Sjödin

Living green

The most important meal of the day

The quicker you're here the faster you go

Idag har jag varit med Sara på stan. Solen sken hela dagen och idag har det verkligen känts som att våren är här, vi får hoppas att det håller i bara!

Rasberry x Oatmeal

Frukost är det bästa jag vet!

God I'm so crazy baby, I'm sorry that I'm misbehaving

Såhär vacker var himlen ikväll!

Just one last time

Round and around we go

Dagens promenad avklarad! Jag vill verkligen inte åka hem, och behöva tänka på att det är skola imorgon. Aja. Jag ska njuta sista tiden av lovet med min fina nu.

The sun hits like a bullet of faith

Söndagsmys!

Blondes have more fun

Ikväll är det filmmys med min bästa som gäller! Vi kände att någon helg borde man ju vila och må bra på en söndag kanske?! Sjukt värt!

Summer come closer!

I'm coming home

Trust your fucking gut!

Oh the reason I hold on

You're my golden sun

I thought I saw you yesterday

Ja igår köpte vi en laddare, prisa Gud! Ett liv utan sin mobil hade inte varit ett liv värt att leva. 

Vi åkte och hälsade på farmor på sjukhuset, jag fick en bra känsla av att se henne, hon var sjukt glad, kan ha varit av all morfin hon fått i sig dock haha, men alla hennes kommentarer får en att dö av skratt! 

Sedan har vi ätit obeskrivligt mycket mat och godis, åh, hur ska det gå med beach 2013?! Nä, jag känner att de problemen tar man itu med en annan dag! 

Sett en älg har jag också gjort, igår kväll på en jävla skogsväg med inga lampor bestämmer den sig för att springa över vägen man ba mm smart! Söt var den ändå, hehe!

Nej nu ska jag njuta av solen och den fina utsikten här! ♡

Killing me softly

Jag vill dö för jag är sjuk som fan, typ. Men jag har suttit i bilen hela dagen med pappa och bror. Vi är påväg till farmor som bor i Dalsland. Här snöar det som fan, jag som hoppades på att våren var nära?!

Jag har ätit på Max och fått i mig massa godis, jag borde vara high men jag vill bara sova.. 
Och det bästa av allt är nog att både bror och jag glömde laddare till Iphone och pappa har 5an. Fml. 

We're gonna die young

Dead and gone

Ja så känner jag just nu, jag har varit hes och krasslig sen förra helgen, men nu har det verkligen brutit ut på riktigt! Fml. Magrutor av hostan i alla fall?! Och att jag var ut igår kanske inte gjorde saken bättre?! Hehe. Men vad gör det om hundra år! För jag hade sjukt kul!


Nu mår man som man förtjänar och ligger i sängen med feber, och eftersom att mamma också är hemma med feber så får jag, som den kämpe man är, gå till Ica och handla... Mat gör en frisk? Vi kan ju alltid hoppas på det bästa!!

Happy Valentines day

En helt vanlig dag. Skola, och efter skolan så har jag träffat Malin för sista gången nu innan hon flyttar till London, hur ska jag klara mig utan min blonda lilla underbaraste! Alla hjärtkakor har dock hjälpt en del kan jag tala om...

Why do we fall in love so easy

Jag hade en liite bättre frukost på Max idag, tjokis, sedan blev jag hämtat av Hanna och Bella som äntligen tagit sitt körkort, vi alla är helt lyckliga! Haha :D

Hämtade också upp Emma innan vi åkte till Gränby Centrum sen för att äta med några grabbar och efter skulle vissa köpa alla hjärtans dag presenter till sina kära... Själv köpte man en fet godis påse till sig själv och är nu sitter vi i bilen på väg hem till Bella för myskväll! ♡

Shut up and drive!

Grattis min älskade Bella till körkortet! :D

Oj vilken överraskning

En bättre kväll/natt!

The trash label

Idag har inte varit min dag, det kan ha att göra med att jag blivit sjuk, igen. Sucks. Men Åh som jag längtar till sommaren nu, och att få gå runt i massa snygga outfits som dessa!!

Pretty in pink

Idag fick jag bli dragqueen i skolan, och ehm ja, snygg blev man ju inte direkt, jag ser mer ut som en blandning mellan en man och en alien haha, men kul är det iaf! ;)

The weekend

Efter två dagars firande av Sara och utgång är jag helt slut! Men det är så värt det för jag har haft så jävla kul!!