Amanda Sjödin

Candy is dandy, but liquor is quicker

Kladdkaka och promenad med Tanya och Emilia gjorde min kväll! Vi klättrade lite i en klätterställning men insåg att vi var för gamla och stela för det... Inte lätt att vara 19 år inte.

Vi ska alla en gång dö

Jag har haft en sån himla bra helg, jag sa att denna helg ska jag chilla.. blev det så, nä, men spontant är ju alltid bäst! Bilderna från helgen går ej att lägga upp, för lost på alla och hälften av bilderna är svarta.... Just nu är jag lika trött som katten på bilden och fyfan vad lycklig jag är för imorgon är jag ledig! Woooooop!

You got me so high, so high

Snapchat : zjodin

Jag är så jävla beroende. Kär. Jag älskar snapchat. Haha. Man kan skicka hur mögliga bilder som helst som ingen kan spara, awesome!!!!

But there's no drug around, quite like what I found in you

I'll do it in the swimming pool so everybody sees

You can have whatever you like baby

Only know you've been high when you're feeling low

Rhodos 2013

So close and yet so far

♡ ☯

Saturday night

Åh, jag saknar er alla redan.

It's not goodbye It's I'll see you later

Jahapp, efter tre tårfyllda farväl har min andra halva gett sig av. Jag och Alva vinkade precis av henne på stationen. Hon ska till Norge och bo ett tag, jävel, hur ska jag klara mig utan att se ditt fula ansikte varje dag?! Jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig, du vet allt, svart&vitt, det finns ingen som du, jag borde säga det oftare, men jag älskar dig Malin! ♡ ☯

Hakuna Matata what a wonderful phrase

We could be caught, were both convicted criminals of thought

I stand here waiting for you to bang the gong

Alla andra har jeans och höstjackan på, men det sket man väl i säger jag, yolo det är fortfarande fucking sommar och jag vägrar acceptera något annat! (I alla fall tills min färg försvinner, hehe.)

I see it all, I see it now

Jag är så kär i dig, hur fin är inte du?!

Upp